TeaDance.EU

MAGIC CUP 2019 – Първият ни турнир като организатори предстой

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Скъпи приятели, колеги и фенове на един от най-красивите спортове.

СК „ТЕА ДЕНС“ има удоволствието да ви поканим на I-ви Турнир по художествена гимнастика “Меджик къп” .
Турнирът ще се проведе от 10 до 12 май 2019 г. в Спортен комплекс “Горна Малина”, само на 30 км от центъра на гр. София.
В надпреварата ще се включат 24 спортни клуба от цялата страна и общо 800 състезатели в различни категории и възрасти.
Съорганизатор на събитието е ново регистрираният Спортен клуб „Теа Спорт 2018“  на Община Горна Малина.
Станете част от първия за нас такъв проект, който смятаме да стане традиция.
Мотивирани сме и работим много, за да организираме един невероятен празник и турнир за всички участници.
Неизменна част от форума ще бъдат две от прекрасните златни момичета на България, бронзови медалисти от Олимпиадата в РИО.
Главен съдия на турнира ще бъде очарователната Християна Тодорова, а в подкрепа на нашето събитие ще се включи невероятната Ренета Камберова, заедно с Националната кампания “Мисия спорт на любимите герои”.
В официалното откриване очакваме зашеметяващия Президента на БФХГ Илиана Раева, видни спортисти на България, които са и почетни граждани на Община Горна Малина – Владо Николов и Борис Йотов, кмет на Община Горна Малина – инж. Ангел Жиланов и още видни обществени личности.
В подкрепа на нашето събитие и бъдещото златно поколение на България в художествената гимнастика се включиха 22 фирми спонсори.
Председателя на СК „ТЕА ДЕНС“ Теодора Граматикова благодари на Община Горна Малина ,Община Елин Пелин и всички фирми, които подкрепят събитието.
Надяваме се да направим едно голямо и оспорвано състезание , за малките грации участници и едно приятно преживяване за всички наши гости!
Почувствайте магията на нашия спорт.
Очакваме ви !
Програмата на турнира:
10.05.2019 г. – техническа и съдийска конференция, индивидуално Б категория
11.05.2019 г. – техническа и съдийска конференция, официално откриване, ансамбли всички възрасти и индивидуално мини
12.05.2019 г. – съдийска конференция, индивидуално А и Елит категория, закриване

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_gallery layout=”gallery” gallery_type=”grid” image_size_gallery=”full” gallery_columns=”4″ gallery_links=”lightbox” animation_delay=”0″]10030|https://teadance.eu/wp-content/uploads/2019/04/MagicCup-Vynyl-02-5×2.5-Sponsors-150×150.png,10031|https://teadance.eu/wp-content/uploads/2019/04/Без-име-150×150.jpg[/cmsmasters_gallery][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]