TeaDance.EU

Първо Европейспо първенство за СК “ТЕА Денс”

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

От 10 до 13 май 2018 г. в гр. Талин, Естония се проведе Европейското първенство по Естетическа групова гимнастика. В надпреварата при девойките единствения български отбор, който се включи беше Отбора девойки на СК”ТЕА Денс” в състав  Анджела Кръстева, Анита Цветанова , Биляна Усева, Ирена Цветанова ,Микаела Брънзелова, Мария Дамова и Савина Велкова с треньор Теодора Граматикова.

Девойките на СК”ТЕА Денс” се представиха прекрасно на Европейското първенство в Талин.Завършиха състезанието с 8-мо място от общо 18 участващи отбора.
За първи път клубът и тези момичета участваха в такъв силен форум.
Целта да станат финалистки, беше изпълнена и те са изключително щастливи.

Председателя на СК”ТЕА Денс” благодари на всички, които подкрепиха момичетата:
“Имайки в предвид , че всичко в този спорт в България се прави без никаква подкрепа от високостоящите, това постижение е просто прекрасно за нашия малък клуб и град.Самата инициатива да отидеш на такъв голям форум и целия труд, за да стигнеш до там и на състезателите и на мен като организатор и треньор е огромен.
Ние сме щастливи и доволни , че постигнахме целта , с която дойдохме тук.
Благодарим на Община Елин Пелин и кмета инж. Ивайло Симеонов за подкрепата, на спонсорите “Semmelrock Stein+Design” и “Глориент Инвестмънтс”.Благодарим на Десислава Пейчева , че дойде като наш съдия.Благодаря на децата за труда им! “


За тези няколко дни освен вълненията и тренировките момичетата успяха да се сплотят още повече, да усетят атмосферата на големия спорт.Да разберат , колко много работа и постоянство още трябва , за да стигнат до върха:

“Разходихме се в Талин,качихме се на 123 м кула, от която видяхме целия град, поупражнявахме и езиковата си подготовка на руски и английски език,разбрахме как се живее в една стая с осем човека и че това е забавно. Хранихме се с полезна храна и с учудване разбрахме, че тя ни стига без след това да похапваме куп солети, бисквити и шоколади )
Едно такова състезание даде на всички нас освен удоволствие и стимул, но и много малки уроци , които ще използваме и за напред.
Благодарим на всички, които ни гледаха и подкрепяха!”

Един голям успех за малкия клуб и Община Елин Пелин!

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_gallery layout=”gallery” gallery_type=”masonry” gallery_padding=”10″ image_size_gallery=”full” gallery_columns=”4″ gallery_links=”lightbox” animation_delay=”0″]9761|https://teadance.eu/wp-content/uploads/2018/08/IMAG0067-150×150.jpg,9762|https://teadance.eu/wp-content/uploads/2018/08/IMAG0131-150×150.jpg,9764|https://teadance.eu/wp-content/uploads/2018/08/IMAG0149-150×150.jpg,9765|https://teadance.eu/wp-content/uploads/2018/08/IMAG0173-150×150.jpg,9763|https://teadance.eu/wp-content/uploads/2018/08/IMAG0192-150×150.jpg[/cmsmasters_gallery][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]